Psykolog i Risskov

MIN BAGGRUND

Jeg er 44 år og er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2014. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og er autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg bor sammen med min kæreste, datter og søn og arbejder som psykolog i Risskov nær Århus. 

Sammenlagt har jeg 15 års erfaring i mødet med mennesker med mange forskellige baggrunde, men som alle har befundet sig i alt fra svære livskriser og psykologiske problemstillinger til mennesker, som søger coaching for at nå deres fulde potentiale.

Jeg har en bred erfaring i at hjælpe børn, unge og voksne med psykologiske problemstillinger såsom lavt selvværd, angst, depression, sorg og krise, problemer med regulering og håndtering af vrede, belastningsreaktioner, parforholdsproblemer og arbejdsrelaterede stress problematikker. Jeg kan afhjælpe både bevidste og ubevidste psykiske problemstillinger, som hæmmer den enkelte i sin hverdag. Jeg kan også hjælpe ved at afdække og udvikle ressourcer, som den enkelte ikke er bevidst om og derved skabe nye muligheder i livet og fremme den enkeltes potentiale.

Som psykolog har jeg erfaring inden for bl.a. det pædagogisk psykologiske område, socialpsykiatrien og beskæftigelsesområdet samt det kliniske område. Jeg har solid erfaring med samtaleterapi og undervisning i psykologiske temaer.